jooker1983 написав:Barmental написав:Панове,нагадую що до дедлайну залишилося два дні.
Вранці у вівторок я пишу знайомому листа.
Остаточно вирішили про виїзд наша четвірка,польська двійка та Сашко з Німеччини.
Ані Тарас,ані Анархіст,ані Helloween нічого остаточного не написали.
Чекаєте на новини?
Мне тоже интересны 1+3 билета , но зависит от цены
Barmental написав:Всім ахтунг!
Я не став чекати до дед-лайну,та вирішив хоча б теоретично спитати мого знайомоо що і як без конкретної кількості квитків.
Він у свою чергу розмовляв з якимось манагером УФІ.
З його неофіційної відповіді:квитків по 18€ зовсім не було у вільному продажу.
Придбати пропонують по 35€ плюс 3€ комісії.
Запевнюють що квитки в український сектор.
Однозначно хтось на цьому заробляє і нас дурять,але особисто мені у цій ситуації хоча і дуже прикро,але ця можливість бачиться єдиною реальною.
Хлопці що зі мною теж згодні погодувати бариг,але бути впевненими,що на матч ми потрапимо.
Я хочу наголосити,що час спливає та дедлайн заходить завтра вранці,бо квитків практично нема.
Ще раз хочу нагадати:ніяких претензій я не приймаю,передаю те що сам отримав.
Вносити дуже не маленьку суму за тих хто невпевнений у виїзді,а також за тих за кого не знаю особисто та не отримаю від Данчера рекомендації щодо благонадійності кожного з бажаючих,я не буду.
Практично впевнений,що прайс,який буде на самих квитках,буде відрізнятися від того що треба сплатити.
Ніяких підтверджуючих документів теж скоріше ща все не буде.
Якщо пiсля придбання раптом з'являться дешевші за ці квитки,прохаю по пиці дуже міцно не стукати.
Я даю чесне фанатське,що у фінансових пірамідах та іншій барижій діяльності,участі не приймаю.
Всі хто оберуть цей шлях придбати квитки-СЬОГОДНІ (27.07.15) ДАТИ ТУТ ПІДТВЕРДЖЕННЯ.

),розповім чьотко що і як.

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей