анархист написав:на ufi стоит: " Продаж квитків зупинена в зв'язку з повним бронюванням виділеної квоти."
Хороший ответ тем, кто считает, что все можно купить в день матча и долго раздупляется
анархист написав:на ufi стоит: " Продаж квитків зупинена в зв'язку з повним бронюванням виділеної квоти."

Dancher написав:Так как в Словакии нет евро, то переводить надо чуть больше из расчёта курса столько евро, сколько они запросят.

Barmental написав:Категорически не верю,что билеты все заказаны.
Обычный маркетинговый ход котов-жиряев из уфи.
Ближе к делу,если свежих новостей не будет,задействую свою связь в ФФУ.

Barmental написав:Мы ночуем и имеем бронь в пансионе.
ну или я одна, там уже посмотрим как у нас будет выходить

Barmental написав:Мы ночуем и имеем бронь в пансионе.

Polski Chariok написав:для меня 2 билета

Barmental написав:Панове та чарівна пані Іринко,поки всі мовчать,пропоную поміркувати скіки нас остаточно виїзжає станом на сьогодні, та якщо з уфі не відповідуть на запит Данчера,то я спробую скористатися своїм джокером.
Хочу заздалегідь розставити крапки над Ї :
Остаточно то є 100%-ково,ніяких інших процентів не розглядається.
Я не є організатором виїзду, ніяку відповідальність не несу,та претензій не приймаю.
Якщо хтось забажає у наш список з тих з ким я особисто не знайомий,фінансову відповідальність за його квиток повинен взяти Анархіст,якщо в нього є на те бажання та хист
Чекаю тиждень від сьогодні на список у верхній частині теми.
Після цього терміну я зв'язуюсь зі знайомою людиною,прохаю її допомогти,та ніяких змін внести вже буде неможна.
Вдачі нам Всім.
Слава Україні!

Barmental написав:Нас четверо.
Пиши Барменталь,Північний та ще двоє.
Кроме того Северный тут лишь числится
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість